Popcorn Time werkt aan versie voor iPhones zonder jailbreak

4 februari 2015, 8:58
1 min leestijd
Popcorn Time werkt aan versie voor iPhones zonder jailbreak

Eén van de meest succesvolle versies van Popcorn Time werkt aan een oplossing voor iOS waarmee ook mensen zonder een gejailbreakte iPhone van de videodienst gebruik kunnen maken.

Lees verder na de advertentie.

Popcorn Time zonder jailbreak

Dat maakt Popcorn-Time.se aan iPhoned bekend. “Nadat we onze app voor jailbreak-toestellen uitbrachten, zijn we hard gaan werken aan een oplossing voor niet-gejailbreakte apparaten”, schrijven de ontwikkelaars. “Recentelijk hebben we hulp gekregen en zijn we een veelbelovende samenwerking aangegaan die zijn vruchten afwerpt… dat geldt voornamelijk voor Apple.”

Binnenkort volgt meer informatie, maar het geeft in elk geval aan dat Popcorn Time werkt aan een oplossing voor iOS-gebruikers zonder jailbreak. Een echt goed alternatief voor de iPhone en iPad is er namelijk nog niet. De meeste mensen gebruiken MovieBox als alternatief, maar het vervelende voor gebruikers zonder jailbreak is dat die dienst na enkele dagen steeds door Apple wordt geweerd, waardoor de app onbruikbaar wordt op iOS.

popcorn time mac

Mac-versie van Popcorn Time

Wanneer Popcorn Time zonder jailbreak op de iPhone en iPad gaat werken is nog onbekend. Wel kondigde Popcorn Time vernieuwingen aan voor de Mac OS X-versie aan. De Popcorn Time 5.2 Beta-app voor Mac heeft een make-over gekregen waardoor de interface een stukje gelikter is geworden.

Popcorn Time is een illegale videostreamingdienst voor films en series die in Nederland in een korte tijd enorm populair is geworden, omdat je de nieuwste films en series direct online kunt kijken. Dat doe je door gebruik te maken van torrents, dus de dienst is illegaal in Nederland. Al tijdens het downloaden van de film of serie kun je hem streamen mét ondertiteling. Momenteel is er voor iOS alleen een Popcorn Time-app te installeren voor gejailbreakte toestellen. De Mac-versie kun je hier downloaden.

Lees meer over MovieBox, het alternatief voor Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu