Kwartfinales EK 2024 Nederland – Turkije: zo kun je overal kijken

5 juli 2024, 8:13
2 min leestijd
Kwartfinales EK 2024 Nederland – Turkije: zo kun je overal kijken

Zaterdag 6 juli om 21:00 uur moet je weer kijken, want dan speelt Nederland tegen Turkije in de kwartfinales van het EK 2024. Zo stream je de wedstrijd live!

Lees verder na de advertentie.

Kwartfinales EK 2024 Nederland – Turkije: zo kun je overal kijken

Nederland kwalificeerde zich met een 3-0 overwinning op Roemenië voor de kwartfinales van het EK 2024. Zaterdag om 9 uur ‘s avonds mogen ze zich weer bewijzen, want dan begint de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal. Nederland moet het zaterdag opnemen tegen Turkije.

De andere kwartfinales worden al op vrijdag 5 juli gespeeld, dan speelt Spanje tegen Duitsland en neemt Portugal het op tegen Frankrijk. Spannende wedstrijden dus, die je niet wilt missen. Wij laten zien hoe je deze wedstrijd overal kunt kijken.

Voetbal

Streamen via NPO Start

De makkelijkste manier om Nederland tegen Turkije (en de andere kwartfinales) te kijken is om de wedstrijd te streamen via de app NPO Start. Het is wel de minst betrouwbare manier, want de NPO Start-app is nogal gevoelig voor storingen en dat wil je natuurlijk niet tijdens deze belangrijke wedstrijd van het Nederlands Elftal!

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

EK 2024 Nederlands – Turkije kijken via NLZIET

Nee, het is dan beter om een proefabonnement te nemen op NLZIET. Dan kun je twee weken gratis kijken op de streamingsdienst via de app. Je kunt met dit proefabonnement alle wedstrijden kijken van het EK 2024 die nog gaan komen. Let wel op dat je het proefabonnement weer opzegt voor de twee weken voorbij zijn, anders betaal je 7,95 euro per maand.

Kwartfinales Nederlands elftal kijken en streamen met Ziggo

Heb je een tv-pakket van Ziggo? Dan hebben we goed nieuws. Met de Ziggo Go-app kun je kwartfinales kijken van het EK 2024. Ook de voorbeschouwing en de analyses achteraf stream je gewoon via NPO1 op je iPhone, iPad, Mac of tv.

nederland turkije kijken

Nederland – Turkije kijken op vakantie

Ook als je in het buitenland bent, kun je de wedstrijd streamen. Dat doe je door gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN). Daarmee kun je je locatie virtueel veranderen, zodat het lijkt alsof je nog in Nederland bent.

VPN Nederland

Curuno B.V.

Gratis via App Store

Je kunt dan de eerder genoemde streaming-opties alsnog gebruiken. We raden aan om VPN Nederland te gebruiken en volg de onderstaande stappen:

  • Installeer en start VPN Nederland;
  • Maak een account aan via de website van VPN Nederland;
  • Verbind in de app met een server in Nederland;
  • Open de gewenste streaming-app en geniet van de wedstrijd!

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bron afbeelding: flickr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu