Interactief kinderboek Green Riding Hood is Apples gratis App van de Week
Lars Paymans
Green Riding Hood: Read Aloud

Green Riding Hood: Read Aloud

Gratis

Onze score

7

De komende zeven dagen kun je de vermakelijke puzzelgame Green Riding Hood gratis downloaden. Apple heeft het spel verkozen tot App van de Week.

Green Riding Hood gratis te downloaden

Green Riding Hood is een interactief kinderboek, met een belangrijke boodschap. Aan de hand van vrolijke tekeningen, minigames en een vermakelijk verhaal dat een draai geeft aan het bekende sprookje van Roodkapje. Het gaat er Groenkapje in ieder geval een stuk beter af, want in deze hervertelling wordt er niemand opgegeten. Waarom? Daar zul je Green Riding Hood voor moeten spelen om er achter te komen.

Green Riding Hood

Dit maakt Green Riding Hood dan ook vooral geschikt voor jongere spelers. De spelletjes zijn niet moeilijk en dragen allemaal bij aan het doel van de game: kinderen betere gewoontes aanleren. Omdat het spel geen in-app aankopen heeft, kun je de game met een gerust hart laten spelen door een kind. Door de stijlvolle tekeningen is het ook voor volwassenen bovendien ook best vermakelijk om een keer door het verhaal heen te lopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Normaal gesproken kost het spel €2,99 maar de komende week kun je het spel vrijblijvend gratis downloaden. Iedere week roept Apple een app uit als App van de Week. Iedere donderdagavond wordt er een nieuwe app uitgelicht in deze categorie. Tot die tijd kun je deze vermakelijke game voor nop uit de App Store plukken. Het spel werkt zowel op de iPhone als de iPad, al komen de kleurrijke tekeningen wel extra goed tot zijn recht op het grote scherm van Apples tablet.

Green Riding Hood: Read Aloud

Huracan Apps

5 (11 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.