Vergelijk je rijgedrag met dat van je vrienden met Flo

Lars Paijmans
4 november 2016, 14:31
1 min leestijd
Vergelijk je rijgedrag met dat van je vrienden met Flo
Flo - Driving insights

Flo - Driving insights

Gratis

Reviewscore

8

Flo is al langer een interessante app voor automobilisten om meer inzicht te krijgen in hun manier van rijden. Vanaf vandaag wordt hier een competitief element aan toegevoegd met een Flo update, zodat je voor eens en altijd kunt bepalen wie van jou en je vrienden de beste automobilist is.

Lees verder na de advertentie.

Flo update laat je statistieken vergelijken

Je rijgedrag laten beoordelen door een app kan interessant zijn, maar het wordt natuurlijk pas leuk als je er je vrienden mee kunt uitdagen. Daarom zet de Flo update volledig in op dit competitieve element. Door je vrienden uit te nodigen wordt er een realtime rijgedraganalyse gemaakt. Zo kun je continu zien wie er aan kop gaat als het op zuinig en groen rijden aankomt.

Flo update

Door je iPhone met de Flo-app in de auto te leggen, gebruikt de app de sensoren in je iPhone om je rijgedrag te beoordelen. Zo wordt er zorgvuldig geregistreerd hoe je optrekt, remt, bochten neemt en of je je netjes aan de snelheid houdt. Op basis hiervan krijg je een score, hoe hoger hoe beter.

Te hard rijden heeft een negatieve werking op je resultaat, maar met een slakkengang door de bocht tuffen is ook niet de bedoeling. Daarnaast rekent Flo ook het plotseling remmen je aan.

Flo wordt inmiddels al door 200.000 mensen gebruikt, al zal dat aantal alleen maar stijgen nu mensen elkaar kunnen uitnodigen voor een strijd voor de beste coureur. De Flo-app is zowel op iOS als Android beschikbaar.

Flo - Driving insights

Decos Mobile Solutions BV

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu