Nieuwe korte video toont zilveren iPhone X in actie

Een kort filmpje dat online is verschenen, toont de zilveren versie van de iPhone X in beweging. Met zwarte voorkant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zilveren iPhone X

De iPhone X komt in twee kleuren beschikbaar: spacegrijs en zilver. Laatstgenoemde zou je ook gerust wit kunnen noemen, gezien de enorm lichte achterkant van het toestel. De voorkant van beide modellen is gelijk: zwart. Dat was bij toestellen in het verleden wel anders. Bij elke andere kleur dan spacegrijs was de voorkant wit. Ook voor de nieuw verschenen iPhone 8 geldt dat.

Op Reddit is een korte video verschenen van een zilveren iPhone X in werking. De gebruiker filmt eerst de achterkant en draait het toestel daarna om. De populaire foto-app Instagram wordt geopend, zodat je ook direct een beeld krijgt hoe die app eruit ziet op het grote scherm met de uitsnede.

iPhone X-toestellen

Zoals je misschien aan de bovenkant ziet, is Instagram waarschijnlijk nog niet geoptimaliseerd. De informatie bij de notch wordt nog niet strak weergegeven en de letters lopen wat door elkaar. Het witte design van de app in combinatie met de uitsnede is waarschijnlijk ook even wennen.

Aanvankelijk mogelijk optimalisatieproblemen

Een ontwikkelaar op Reddit verwacht dat veel gebruikers aanvankelijk problemen met apps krijgen. “Ik maak nu acht jaar apps, maar tijdens het testen op de X kwam ik steeds problemen tegen in zowel landschap- als portretstand”, schrijft hij. “iPhone X-kopers kunnen gedoe verwachten op dag 1.” Een andere gebruiker wijst op dezelfde problemen toen de iPhone 6 (Plus) uitkwam. “Toen waren apps geoptimaliseerd voor kleine schermen en werd het beeld opgeblazen. Geef het wat tijd.”

iPhone X kopen

De iPhone X ligt vanaf 3 november in de winkels. Op 27 oktober is het toestel al te bestellen via de website van Apple. Een losse iPhone X kost 1159 euro. Naast een los toestel kun je ook kiezen om een iPhone X met abonnement aan te schaffen.

Lees het laatste nieuws over de iPhone X

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.