De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Video van de week: onze verwachtingen van WWDC 2020

Dilara Isik
12 juni 2020, 15:03
2 min leestijd

22 juni is het alweer tijd voor WWDC: het grootste jaarlijkse software-evenement van Apple. In onze nieuwste video bespreken we onze verwachtingen.

Video: WWDC-verwachtingen

Ieder jaar presenteert Apple tijdens WWDC de grote software-updates die later dat jaar beschikbaar komen. Dit jaar doet Apple het net een beetje anders dan voorgaande jaren, want vanwege het coronavirus wordt het ontwikkelaars-event volledig online gegeven. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen updates worden aangekondigd. In onderstaande video zetten wij onze verwachtingen op een rij.

WWDC 2020: dit zijn onze 5 verwachtingen

De belangrijkste update van de avond wordt natuurlijk iOS 14. De update draait waarschijnlijk op alle iPhones met iOS 13-ondersteuning. Vanaf iOS 14 kunnen we een lijst-weergave op onze homescreen verwachten, en voegt Apple een fitness-app toe. Ook zou je met de nieuwe update eindelijk zelf je standaard-apps kunnen instellen.

Ook verwachten dat de Apple Watch met watchOS 7 nog verder uitgroeit tot een accessoire waarmee je je gezondheid op peil houdt. Zo wordt er een speciale slaap-app toegevoegd, en is er voor ouders een Schooltime-functie die bepaalde apps en functies voor kinderen vergrendelt tijdens schooltijd. Ook verwachten we updates voor iPadOS, macOS en tvOS, al blijft het natuurlijk allemaal speculeren.

Lees verder na de advertentie.

iPhoned op YouTube

iPhoned is ook actief op YouTube. We plaatsen wekelijks een video op ons kanaal. De ene keer zijn het WWDC-verwachtingen, de andere keer is het een handige tip om meer uit je iPhone te halen. Ook testen we regelmatig een nieuwe iPad, iPhone of MacBook.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Dan maak je ons heel blij door je op ons YouTube-kanaal te abonneren. Wanneer je liever geschreven artikelen leest weet je ons te vinden via de website, de iPhoned-app voor je iPhone en iPad of via de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt dagelijks en/of wekelijks verzonden: ideaal voor wie snel bijgepraat wil worden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu