De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Bekijk nu de volledige WWDC 2018-keynote terug

Lars Paijmans
6 juni 2018, 11:07
2 min leestijd

Apples WWDC 2018-keynote ligt inmiddels achter ons, maar voor degene die het gemist hebben of simpelweg nog een keer willen kijken, kun je de volledige presentatie nu hier terugkijken.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2018 terugkijken

Afgelopen maandag gaf Apple ons weer genoeg redenen om enthousiast te worden voor het najaar. Ieder apparaat waar een appeltje opstaat krijgt rond september weer een waslijst aan nieuwe functies en verbeteringen. De belangrijkste nieuwe featuress kwamen in iets meer dan twee uur voorbij tijdens de keynote, die je vanaf vandaag gemakkelijk in zijn volledigheid kunt terugkijken op de YouTube-pagina van Apple.

WWDC 2018 terugkijken

De belangrijkste onthulling van de avond was natuurlijk iOS 12, maar ook de Mac krijgt er met Mojave een groot aantal verbeteringen bij. In de keynote komen naast alle updates ook wat extra’s voorbij. Zo is er een video waarin ouders en partners van ontwikkelaars vertellen waarom het werk dat ze doen zo belangrijk is, en opent de presentatie traditiegetrouw met een soortgelijk filmpje.

Waar focust Apple zich op in 2018?

Daarnaast is de WWDC 2018-keynote terugkijken een mooie manier om te zien waar Apple zijn prioriteiten heeft liggen voor de rest van het jaar. Zo bleek het bedrijf veel tijd uit te trekken voor Digital Health, een serie van apps en instellingen waarmee je je iPhone-gebruik aan banden kunt leggen.

Heb je een Apple TV 4K, dan raden we aan om de Keynote gewoon terug te kijken via de speciale Apple Event-app. Al kun je de YouTube-video in dit bericht uiteraard ook via AirPlay naar het grote scherm versturen. De hele maand juni staat iPhoned in het teken van WWDC. Houd de website dus in de gaten voor onze eerste indrukken van de grote updates en kom meer te weten over de nieuwe functies waar je dit najaar zelf mee aan de slag kunt.

Lees ook: WWDC 2018 round-up: alle aankondigingen op een rij

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu