Heb je de WWDC 2017-keynote gisteren gemist? Geen paniek, hier kun je de presentatie helemaal teruggekeken. Ook zijn alle andere video die na afloop van het evenement verschenen, te bekijken.

WWDC 2017 terugkijken: alle video’s op een rij

Als Apples presentatie gisteren iets te snel voor je ging, geven we je geen ongelijk. Ook wij zaten gisteren driftig te typen om alle aankondigingen van het bedrijf uit Cupertino bij te benen. Gelukkig maar dat de volledige keynote op het YouTube-kanaal van Apple terug te vinden is, evenals een aantal andere video’s. Zo kun je de aankondigingsvideo’s van de HomePod, iMac Pro en nieuwe MacBooks zien, samen met de komische trailer die tijdens de start van de keynote werd getoond.

Wil je de volledige presentatie zien, dan zul je vooralsnog naar de website van Apple moeten gaan. Daar kun je op de Apple-eventpagina de WWDC-keynote terugzien. Meestal duurt het een paar dagen tot Apple de presentatie op zijn YouTube-kanaal zet.

Bekijk alle video’s hierboven en ga naar Apples eventkanaal om de WWDC-presentatie terug te kijken. Check ook onze artikelen die sindsdien over de Apple-aankondigingen zijn verschenen:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.