De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

WWDC 2016 terugkijken: beleef de keynote opnieuw

Lars Paijmans
14 juni 2016, 19:07
1 min leestijd

De WWDC 2016-keynote ligt achter ons, maar we zijn nog steeds druk bezig met het ontdekken van nieuwe functies in iOS 10, macOS Sierra en watchOS 3. Heb je de keynote gemist? Zo kijk je hem terug.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2016 terugkijken, ook op YouTube

De keynote van WWDC 2016 kun je op verschillende manieren terugkijken. Allereerst heeft Apple op zijn eigen website de volledige twee uur durende presentatie online gezet, zodat je hem van begin tot eind opnieuw kunt bekijken. Het leuke hieraan is dat er onder de video uitgebreide info staat over alle aankondigingen, inclusief screenshots.

Heb je minder tijd als het op het WWDC 2016 terugkijken aankomt? Dan zijn er ook een aantal video’s om de WWDC 2016-keynote wat sneller te laten gaan. The Verge en MacRumors hebben respectievelijk een tien en zeven minuten durende versie online gezet, met alleen het belangrijkste nieuws.

Twee Apple-spotjes

Tot slot heeft Apple zelf ook nog twee nieuwe korte reclamespotjes online gezet. De eerste gaat volledig over iMessage en alle nieuwe functies die iOS 10 introduceert. De New Beginnings video van Apple richt zich op jonge ontwikkelaars die kennismaken met Swift.

https://www.youtube.com/watch?v=PERPpFWHnDM
https://www.youtube.com/watch?v=cJAGqDYmW1o

Heb je WWDC 2016 gemist en wil je meer lezen over alle aankondigingen? In onze WWDC 2016 round-up nemen we al het nieuws stap voor stap door. In onze iOS 10 preview lees je onze eerste bevindingen van het nieuwe besturingssysteem. In het onderstaande artikel bespreken een aantal handige functies die niet door Apple specifiek werden uitgelicht.

Lees ook: Negen iOS 10 vernieuwingen die Apple niet liet zien

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu