De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: WhatsApp, privacy en onze favoriete alternatieve chat-apps

Lars Paijmans
29 januari 2021, 19:30
1 min leestijd

WhatsApp mag dan de populairste chat-app van Nederland zijn, het is ook degene waar de laatste tijd de meeste kritiek op is. In onze video van de week kijken we wat er speelt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk onze WhatsApp privacy video

De beslissing van Facebook om meer data met WhatsApp uit te wisselen is niet zonder slag of stoot gegaan. Ineens zagen WhatsApp-concurrenten hun gebruikersaantallen omhoog schieten en nam het protest vanuit de gebruikers toe. Het zorgde er zelfs voor dat Facebook de nieuwe regel uitstelde.

In onze video van de week kijken we wat er speelt op het gebied van WhatsApp en privacy, en bespreken we meteen onze favoriete alternatieve chat-apps om te proberen.

WhatsApp en jouw privacy + onze favoriete alternatieve chat-apps

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een video op ons YouTube-kanaal. De ene keer voelen we nieuwe producten aan de tand – zoals onlangs de iPhone 12-telefoons – en de andere keer duiken we dieper in een complex thema, zoals 5G. Ook delen we regelmatig tips om net even iets meer uit je Apple-apparaten te halen en we geven toffe producten weg, onlangs nog de iPhone 12 Pro en iPhone 12 mini.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal via de knop hieronder. Vergeet video’s ook geen duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu