De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: dit zijn de nieuwe functies in watchOS 7

Dilara Isik
17 juli 2020, 19:28
1 min leestijd

Dit najaar verschijnt de grote Apple Watch-update van 2020. In onze nieuwste video nemen we de watchOS 7-functies met je door.

Lees verder na de advertentie.

Video: de beste watchOS 7-functies

De nieuwe software maakt je slimme horloge niet alleen sportiever, maar gaat je ook helpen met uitrusten. Tijdens WWDC 2020 liet Apple weten wat we dit najaar voor de Apple Watch kunnen verwachten. Zo komt er een slaaptracker en wordt de Activiteiten-app omgedoopt tot ‘Fitness’.

WatchOS 7: de 6 belangrijkste functies en verbeteringen

In bovenstaande video nemen we de nieuwe functies met je door en leggen we uit wat je er precies mee kunt. Zo kun je in watchOS 7 voortaan dans-workouts doen. Hoewel de update veel doet voor sportiviteit, is de meest in het oog springende functie de slaaptracker.

Deze app gaat ervoor zorgen dat je op tijd naar bed gaat en helpt je bij slaapproblemen. Verder worden wijzerplaten eindelijk sociaal en geeft je Apple Watch je automatisch een waarschuwing als je te hard muziek luistert. Ook krijg je een timer te zien wanneer je je handen wast, zodat je ze goed genoeg reinigt.

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product aan de tand. Ook bespreken we het laatste nieuws van Apple, zoals de aangekondigde iOS 14-functies.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Lees hier het laatste nieuws over watchOS 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu