De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: Zo stel je een achtergrond in bij het videobellen

Lars Paijmans
15 mei 2020, 19:30
2 min leestijd

Nu veel mensen hun vrienden en collega’s vaker via een videochat zien dan in het echt, kunnen we ons goed voorstellen dat je jouw achtergrond wel eens wil aanpassen. Wij laten zien hoe je dat doet met drie populaire apps.

Video: verander je achtergrond bij het videobellen

In onze video van de week staan we deze keer stil bij de videobel-apps Skype, Microsoft Teams en Zoom: drie apps die het mogelijk maken om je achtergrond kunstmatig te veranderen. De drie apps maken gebruikt van objectherkenning om jou te zien zitten en uit te snijden, zodat jij gewoon in beeld blijft als je een andere achtergrond kiest.

Op die manier verander je een (al dan niet rommelige) woon- of slaapkamer in een tropisch eiland, ruimteschip of iets heel anders. Helaas hebben andere populaire videodiensten als FaceTime en Google Meet nog geen optie om je achtergrond te veranderen, dus richten we ons in deze video juist op de drie diensten waarin dit wel kan.

iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je handige, praktische tips om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

Houd iPhoned dus goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Meer tips om goed thuis te werken

Op zoek naar meer handige tips en apps om thuiswerken te verbeteren? Check ons overzicht:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu