Video: ultradun iPhone 6 Pro concept met hartslagmeter en stylus

De designers van ConceptsiPhone hebben weer een nieuwe video in elkaar geknutseld met hun interpretatie van het nieuwste Apple-toestel: de iPhone 6 Pro. De ultradunne smartphone is voorzien van een groot randloos display, een stylus en een hartslagmeter aan de zijkant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is het fraaie toestel voorzien van een meldingenlampje aan de onderzijde, een 3-megapixel-frontcamera en een 16-megapixel-camera met led-flitser aan de achterzijde. Met 7,2 millimeter is het concept dunner dan de iPhone 5S, die 7,6 millimeter meet. Bekijk het filmpje hieronder.

De toevoeging van een stylus aan de iPhone 6 Pro is een gewaagde; Steve Jobs was immers geen fan van pennetjes voor aanraakgevoelige schermen. Hij vond dat capacitieve schermen zo nauwkeurig moeten zijn, dan je ze kunt bedienen met je vingers.

Toch is de manier waarop de stylus is geïmplementeerd in het concept erg elegant. Wie weet werkt de ‘iStick’ in toekomstige toekomstige iPhones als een handig accessoire om notities en schetsen te maken. Voor het laatste nieuws omtrent de aankomende Apple-telefoon kun je terecht op de iPhone 6-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.