De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Tweede indruk video: iPhone 11 en 11 Pro na vijf maanden

Dilara Isik
20 maart 2020, 16:58
1 min leestijd

De release van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro ligt alweer een tijdje achter ons. We hebben de iPhones vijf maanden intensief gebruikt en vertellen in onze nieuwste video over onze tweede indruk.

Tweede indruk video: iPhone 11 en 11 Pro

De grote troef van de iPhone 11-serie was natuurlijk de camera. Op de iPhone 11 zitten twee lenzen, en de iPhone 11 Pro kreeg er zelfs drie. Na honderden foto’s kunnen we stellen dat de nieuwe lenzen hun beloftes waarmaken.

Tweede indruk: iPhone 11 en 11 Pro na vijf maanden

In bovenstaande video nemen we met je door hoe de nieuwste iPhones ons zijn bevallen. We leggen uit met welke verbeteringen van de camera we niet meer zonder kunnen, zoals de nachtmodus. Ook bespreken we de prestaties van beide iPhones, die allebei draaien op een A13-chip.

iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

Op de nieuwe iPhone 12 moeten we nog even wachten. In de tussentijd heeft Apple wel een aantal nieuwe producten onthuld, zoals de iPad Pro 2020 en de nieuwe MacBook Air 2020. Binnenkort wordt ook de iPhone 9 (of iPhone SE 2) verwacht. Houd iPhoned dus goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu