De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Apple zet het licht aan in het Steve Jobs Theater

Rutger Otto
25 juni 2017, 13:22
2 min leestijd

Langzaam maar zeker druppelen de eerste Apple-werknemers binnen op Apple Park. In een nieuwe dronevideo zien we de lichten bij het Steve Jobs Theater inmiddels branden.

Lees verder na de advertentie.

Dronevideo van Apple Park

Duncan Sinfield, bekend van zijn dronevideo’s van Apple Park, heeft een nieuw filmpje op zijn YouTube-kanaal gezet. Ook dit keer brengt hij de nieuwe campus van Apple met glorieuze droneshots in beeld, iets waar hij inmiddels al bijna twee jaar mee bezig is.

De afgelopen tijd staan de video’s van Sinfield in het teken van de afronding van Apple Park, zoals de campus inmiddels officieel door Apple is benoemd. In dit filmpje is dat niet anders. De gebouwen krijgen weer een beetje meer vorm, maar extra opvallend is dit keer dat er meer bomen in de omgeving zijn geplant. Met name binnen in het ringvormige gebouw wordt de bedoeling van Apple met de ‘tuin’ meer duidelijk.

Ook interessant is dat we misschien wel het beste beeld krijgen van het Steve Jobs Theater. Dit cirkelvormige gebouw staat buiten de ring en van binnen zijn er trappen die in een spiraal naar beneden lopen, waar een ondergrond auditorium is aangelegd. Hier zal Apple zijn toekomstige keynotes houden voor duizend aanwezigen.

steve jobs theater

Steve Jobs Theater

Bij Apple zelf noemen ze het theater ‘Steve’s geschenk’. Het park was één van de laatste grote projecten waarbij wijlen Apple-ceo Steve Jobs was betrokken. Niet alleen had Jobs grotendeels bedacht hoe het theater eruit moest gaan zien, ook ligt het gebouw op een heuvel – het hoogste punt van de campus. “Het voelde als hem”, zei Tim Cook toen hem naar de naam van het auditorium gevraagd werd.

Lees ook: 6 bijzonderheden van Apple Park

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer het Steve Jobs Theater opent. Waarschijnlijk gebeurt dat later dit jaar als Apple de volgende iPhone presenteert. Uiteindelijk moeten er 12.000 mensen op de nieuwe campus van Apple gaan werken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu