De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Nu een MacBook Pro 2019 kopen, of niet? 4 redenen voor en tegen

Florence Peeters
26 juli 2019, 15:01
2 min leestijd

Uit het niets was daar ineens een gloednieuwe MacBook Pro 2019. Apple heeft de laptop op verschillende punten een fijne verbetering gegeven. Toch blijft de vraag: is nu wel het juiste moment om over te stappen op een nieuwe MacBook Pro? In deze video zetten we de voors en tegens op een rij.

MacBook Pro 2019 voordelen en nadelen: bekijk de video

De MacBook Pro 2019 is sinds begin juli verkrijgbaar, maar is het nu wel het beste moment voor jou om er één aan te schaffen? In deze video geven we je vier reden voor en vier redenen tegen.

Zo zijn er prijstechnisch argumenten waarom je deze juist nu, of juist beter later kunt aanschaffen. Daarnaast zijn er allerlei verbeteringen die de laptop aantrekkelijk maken, maar ook een hoop geruchten over vernieuwingen die het wachten waard kunnen zijn.

Wil je meer van dit soort video’s zien? Iedere week verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-kanaal, van tips om meer uit je iPhone te halen tot reviews, prijsvragen en nog veel meer. Abonneer je even en geef ook een duimpje omhoog als je meer van dit soort video’s van ons wil zien.

Wachten op 16 inch-model, of profiteren van de Touch Bar?

Denk aan een 16 inch-MacBook Pro voor liefhebbers van een groot scherm, een vernieuwd design of een ander soort toetsenbord dat minder problemen zou moeten opleveren dan het huidige vlindertoetsenbord. Daarentegen is het design misschien wel onveranderd sinds 2016, maar heeft ook de goedkoopste optie van de MacBook Pro nu standaard een Touch Bar met Touch ID en True Tone-ondersteuning.

Met True Tone wordt automatisch gelet op het licht in jouw omgeving, en passen de helderheid en kleuren van je scherm zich daar automatisch op aan. Dit kijkt een stuk fijner en natuurlijker. Kijk voor alle redenen ook in ons uitgebreide artikel waar we deze voors en tegens met je bespreken.

Heb je besloten dat het moment juist is voor jou om een MacBook Pro 2019 te kopen? Check dan onze prijsvergelijker om de beste deals van dit moment voor de laptop te vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu