De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: zo maak je een iPhone schoon

Dilara Isik
24 april 2020, 19:30
1 min leestijd

Je iPhone is smeriger dan je denkt. Maar hoe maak je hem schoon? In deze video laten we zien hoe jij je iPhone goed schoonmaakt.

Video: iPhone schoonmaken

Door vette vingers, stof en zand is je iPhone behoorlijk vies. Het is dan ook heel verstandig om deze zo nu en dan goed schoon te maken. Hiervoor heb je twee microvezeldoekjes, schoonmaakalcohol, een wattenstaafje en een klein borsteltje nodig. Geen schoonmaakalcohol bij de hand? Dan is water met een klein beetje zeep ook voldoende.

In bovenstaande video laten we zien hoe je ervoor zorgt dat je iPhone in een paar minuten weer spic en span is. Met het borsteltje veeg je kleine zanddeeltjes en dergelijke eraf. Vervolgens maak je met het doekje het scherm en de achterkant schoon.

Het wattenstaafje gebruik je om ook de speakergaatjes grondig schoon te maken. Als je een waterdicht toestel hebt kan je deze daarna nog even onder de kraan afspoelen.

→ Liever lezen? Check dan ons geschreven artikel over het schoonmaken van je iPhone

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product aan de tand. Binnenkort kun je bijvoorbeeld onze review van de kersverse iPhone SE 2020 verwachten!

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu