De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Video: iPhone blijft hangen? Zo los je het op!

Michel van 't Klaphek
26 maart 2021, 16:44
2 min leestijd
YouTube video player

Help! Je iPhone blijft tijdens het opstarten hangen op het Apple-logo. Wat nu? In deze video laten we zien hoe je het toestel weer aan de praat krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Het overkomt iedere iPhone-gebruiker weleens: tijdens het opstarten blijft je smartphone hangen op het Apple-logo en reageert hij nergens meer op. Dit proces blijft zich vervolgens herhalen zonder dat er schot in de zaak komt. Het slechte nieuws: je iPhone zit in een bootloop. Het goede nieuws: met onderstaande video kom je er weer uit.

iPhone vastgelopen na herstarten? Zo los je het op

iPhoned-redactrice Dilara legt uit wat je in dit geval het beste kunt doen. De eerste oplossing is resetten. Door je toestel geforceerd te herstarten doorbreek je namelijk de eindeloze cirkel van opstarten, het Apple-logo zien en weer afsluiten.

Werkt dit niet? Dan kun je een back-up terugzetten. Hiervoor moet je je iPhone wel even met je Mac- of Windows-computer verbinden. Tijdens het koppelen druk je kort op de volume-omhoogknop en daarna de volume-omlaagknop. Vervolgens moet je de powerknop ingedrukt houden tot het toestel in de herstelmodus zit.

Werkt dit ook niet? Dan kun je de batterij altijd nog leeg laten lopen. Het continu opnieuw opstarten kost de iPhone een hoop stroom dus binnen de kortste keren zit het toestel zonder energie. Vanaf dat moment kun je proberen de boel weer aan de gang te krijgen.

Als niets werkt, is het tijd om naar Apple te stappen. De professionele klantenservice weet als geen ander hoe ze vastgelopen iPhones weer aan de praat kunnen krijgen.

iPhoned op YouTube

We plaatsen wekelijks een nieuwe video op YouTube. De ene keer voelen we nieuwe Apple-producten aan de tand – zoals de AirPods Max-hoofdtelefoon en iPhone 12-serie– en andere keren duiken we dieper in een complex thema, zoals de komst van het 5G-netwerk.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal via de knop hieronder. Vergeet video’s ook geen duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu