‘Video vergelijkt iPhone 6 hoesje met iPhone 5S, Nexus 5 en Note 3’

In een recente YouTube-video wordt een mogelijk iPhone 6 hoesje, bestemd voor de variant met het 4,7 inch-display, vergeleken met de iPhone 5S, Nexus 5 en Note 3. Hoewel de iPhone 6 nog niet officieel is onthuld, zijn er wel al accessoiremakers uit bijvoorbeeld China die hoesjes voor het toestel produceren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de video is te zien hoe de 4,7 inch-variant zich verhoudt tot een aantal populaire smartphones die nu verkrijgbaar zijn. Het iPhone 6 hoesje wordt naast de iPhone 5S (4 inch-scherm), Nexus 5 (4,95 inch) en Samsung Galaxy Note 3 (5,7 inch) gehouden. Wat opvalt bij de case voor de iPhone 6 is dat deze een uitsparing aan de rechter zijkant heeft voor de powerknop. Deze knop bevindt zich op de huidige iPhones nog aan de bovenzijde van het toestel.

Naar verwachting verschijnt de iPhone 6 met het 4,7 inch-scherm deze herfst in Nederland en België. Het grotere model met een 5,5 inch-scherm, dat mogelijk gaat concurreren met de volgende Galaxy Note, is door productieproblemen waarschijnlijk uitgesteld tot begin volgend jaar. Apple schijnt moeite te hebben om een accu in het toestel te implementeren die dun is en toch voldoende capaciteit biedt.

Lees het laatste iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.