‘Video vergelijkt iPhone 6 hoesje met iPhone 5S, Nexus 5 en Note 3’

Gijs Ettes
24 april 2014, 12:22
1 min leestijd
‘Video vergelijkt iPhone 6 hoesje met iPhone 5S, Nexus 5 en Note 3’

In een recente YouTube-video wordt een mogelijk iPhone 6 hoesje, bestemd voor de variant met het 4,7 inch-display, vergeleken met de iPhone 5S, Nexus 5 en Note 3. Hoewel de iPhone 6 nog niet officieel is onthuld, zijn er wel al accessoiremakers uit bijvoorbeeld China die hoesjes voor het toestel produceren.

Lees verder na de advertentie.

In de video is te zien hoe de 4,7 inch-variant zich verhoudt tot een aantal populaire smartphones die nu verkrijgbaar zijn. Het iPhone 6 hoesje wordt naast de iPhone 5S (4 inch-scherm), Nexus 5 (4,95 inch) en Samsung Galaxy Note 3 (5,7 inch) gehouden. Wat opvalt bij de case voor de iPhone 6 is dat deze een uitsparing aan de rechter zijkant heeft voor de powerknop. Deze knop bevindt zich op de huidige iPhones nog aan de bovenzijde van het toestel.

Naar verwachting verschijnt de iPhone 6 met het 4,7 inch-scherm deze herfst in Nederland en België. Het grotere model met een 5,5 inch-scherm, dat mogelijk gaat concurreren met de volgende Galaxy Note, is door productieproblemen waarschijnlijk uitgesteld tot begin volgend jaar. Apple schijnt moeite te hebben om een accu in het toestel te implementeren die dun is en toch voldoende capaciteit biedt.

Lees het laatste iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu