De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: dummy toont hoe de iPhone 6 er waarschijnlijk uitziet

Rutger Otto
1 mei 2014, 14:19
2 min leestijd

Zagen we gisteren nog foto’s van een vermeende iPhone 6 dummy, vandaag staat er een video online van een andere mal. De aan/uit-knop zou op de iPhone 6 naar de zijkant van het toestel verhuizen. In tegenstelling tot de foto’s van gisteren heeft deze dummy wél een homeknop.

Lees verder na de advertentie.

Het nieuwe filmpje is afkomstig van de website 86digi.com. De Chinese site heeft de iPhone 6 dummy laten maken op basis van geruchten en ‘insiders’ zouden hen hebben verteld dat het model in de video “100 procent klopt met het uiterlijk van de aankomende iPhone 6”.

De geruchten dat het nieuwe scherm een 4,7 inch formaat zou krijgen, wordt in de video bevestigd. De randen naast het display zouden dunner worden. Wanneer het toestel groter wordt, is de plaatsing van de aan/uit-knop aan de zijkant logischer dan aan de bovenkant. Uit de beelden van deze iPhone 6 dummy zou blijken dat die herplaatsing inderdaad het geval doorgaat.

iPhone 6 dummy

Verschillende geruchten wijzen er eveneens op dat de iPhone 6 net zo dun wordt als de iPod touch. De iPhone 6 dummy onderstreept dat in ieder geval. De ruimte boven en onder het scherm is slechts 6 millimeter. Wel is de homeknop te zien, terwijl die op de dummy van gisteren ontbrak. Dat de achterkant van de iPhone 6 volledig uit metaal zou zijn vervaardigd, is in deze video niet het geval. Er zouden nog steeds twee onderbrekingen zijn om het signaal niet te verstoren.

In september kondigt Apple de nieuwe iPhone aan. De meest hardnekkige geruchten geven aan dat de iPhone 6 in twee formaten zal uitkomen: één van 4,7 inch en één van 5,5 inch. Ook wordt het toestel dunner en zouden een aantal knoppen van positie veranderen. Andere geruchten beweren dat de nieuwe iPhone een licht gebogen scherm krijgt.

Check ook onze iPhone 6 round-up met alles wat we tot nu toe weten!

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu