De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Vermeende iPhone 6 behuizing getoond

Rutger Otto
10 juli 2014, 10:39
2 min leestijd
Video: Vermeende iPhone 6 behuizing getoond

In een constante stroom van iPhone 6 geruchten en lekken, zijn er nieuwe foto’s en een video opgedoken van wat wellicht de behuizing van de iPhone 6 achterkant is. Niet alleen wordt die behuizing in een video getoond, ook zien we een nieuwe, donkere kleur voor het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Zwarte iPhone 6

Op de foto’s is een iPhone 6 achterkant te zien in een kleur die we nog niet kenden, namelijk zwart. Daarmee zou het toestel een stuk donkerder worden dan de Space Gray variant van de iPhone 5S. De vraag is echter of Apple wel een zwarte iPhone zal uitbrengen: tot nu toe hebben we alleen grijze lekken gezien.

De foto’s en video zijn afkomstig van Feld & Volk, een bedrijf uit Moskou dat luxe versies van iPhones verkoopt. Het bedrijf zegt tegenover MacRumors dat het al jaren met dezelfde fabrieken werkt die ook onderdelen voor Apple maken. Feld & Volk werkt al jaren met saffier voor hun iPhones en volgens hen heeft Apple daar dezelfde fabrieken voor ingeschakeld voor hun iPhone 6.

Niet compleet

De foto’s laten dummy’s zien die nog niet helemaal af zijn. Zo ontbreken nog gaten voor camera, microfoon en speakers. Volgens Feld & Volk worden andere gaten voor schroeven in de productfase verwijderd. Opvallend is ook dat het Apple logo is uitgesneden, iets wat we ook in andere mockups en lekken hebben gezien. Het zou kunnen dat Apple een logo integreert dat oplicht, maar waarschijnlijk komt er een logo in zoals bij de iPads, wat niet van metaal is gemaakt. Dat zou eveneens beter zijn voor het antenne-signaal.

De video toont het binnenste van de iPhone 6 achterkant, hoewel er qua specificaties weinig uit valt af te leiden. Wel is er een nano-simkaart-sleuf aan de rechterkant. De iPhone 6 wordt waarschijnlijk in september aangekondigd in twee versies van 4,7 inch en 5,5 inch.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu