De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video toont gelekte dummies iPhone X Plus en 6,1 inch-iPhone 2018

Florence Peeters
31 juli 2018, 15:04
1 min leestijd
Video toont gelekte dummies iPhone X Plus en 6,1 inch-iPhone 2018

Er zijn opnieuw dummies gelekt van de iPhone X Plus en iPhone 2018. Dit keer heeft TigerMobiles twee video’s gepost, waarin een blik wordt gegeven van wat we kunnen verwachten van de X Plus en het 6,1 inch-model.

Lees verder na de advertentie.

Dummies duiken vaker op

We komen steeds dichter bij het moment dat Apple in september drie nieuwe iPhones aankondigt. Hierdoor duiken er steeds meer dummies, zogenaamde namaaktoestellen, op. Benjamin Geskin en SlashLeaks publiceerden eerder al foto’s van dummies. Deze zijn waarschijnlijk afkomstig van een bron die betrokken is bij de productie van de smartphones, op basis van gelekte schematische tekeningen.

Overzicht: de 6 belangrijkste geruchten over de drie nieuwe 2018-iPhones

De gepubliceerde video’s bevestigen het design dat ook op de foto’s al te zien is. De eerste iPhone met een driedubbele camera zien we op zijn vroegst pas in 2019 terug. Het budgetmodel, de iPhone 2018, heeft ook op deze dummy slechts één cameralens en de Plus-variant van de iPhone X bezit er twee. De schermranden van de iPhone 2018 zijn daarnaast iets groter, door het verschil tussen oled en lcd. Dit drukt de prijs van het 6,1 inch-model nog verder naar beneden.

Bekijk de dummyvideo’s

Opvallend is dat in beide ‘dummy-lekken’ alleen de iPhone 2018 en X Plus worden getoond. Ook in een oudere dummyvideo komt er geen voorbeeld voorbij van de iPhone X 2018, de directe opvolger van de huidige iPhone X.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu