Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Video: Dit verwachten we van de drie 2019 iPhones

Lars Paijmans
17 mei 2019, 15:06
1 min leestijd

September komt langzaam maar zeker dichterbij, dus is het hoog tijd om alvast vooruit te blikken. Dit verwachten wij van de drie 2019 iPhones die dit jaar uitkomen.

iPhone 2019 video: onze verwachtingen

Hoewel het eerst tijd is voor WWDC 2019, kijken we voorzichtig al uit naar het Apple-event wat daarna plaatsvindt. In september onthult Apple namelijk traditiegetrouw weer de nieuwe iPhone van dit jaar.

Net als vorig jaar is het bedrijf uit Cupertino van plan om drie iPhones uit te brengen, regelrechte opvolgers van de iPhone XS, XS Max en iPhone XR. De geruchten stapelen zich in hoog tempo op, dus vonden we het hoog tijd om deze op een rijtje te zetten in videovorm.

In deze video kom je meer te weten over de nieuwe camera’s waar Apple aan zou werken, de nieuwe draadloos laden-functie en nog veel meer. Al deze info hebben we op basis van geruchten verkregen. Het is dus nog afwachten tot september de iPhones zelf onthult, om te zien hoe dicht dit alles bij de waarheid zit. Kijken we echter naar voorgaande jaren, dan zijn sommige geruchten zo hardnekkig dat de kans groot is dat ze ook kloppen.

Abonneer op ons YouTube-kanaal!

Op ons YouTube-kanaal publiceren we iedere week een nieuwe video die alles met iPhones, iPads en andere Apple-apparaten te maken heeft. Help ons een handje door een duimpje omhoog te geven en abonneer je op het kanaal voor meer video’s in de toekomst.

iPhone 2019 verwachtingen: alles wat we weten over de drie 2019 iPhones
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu