De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: ’99 procent van de iPhone-gebruikers houdt van het toestel’

Rutger Otto
10 juli 2015, 12:25
2 min leestijd

Apple heeft een tweetal korte nieuwe promo-video’s online geplaatst om de liefde voor de iPhone nog eens te benadrukken. Je bekijkt ze hier.

Lees verder na de advertentie.

Twee nieuwe iPhone video’s

“Als het geen iPhone is, is het geen iPhone”, zegt de stem in de twee nieuwe reclamefilmpjes van Apple. Waarmee het bedrijf maar wil zeggen dat niets kan tippen aan de Apple-smartphone. In het ene filmpje genaamd ‘Loved’ toont Apple hoe blij gebruikers met hun iPhone zijn. Of het bedrijf uit Cupertino er een gedegen onderzoek naar heeft gedaan is niet bekend, maar de stem in de video zegt: “99 procent van de iPhone-bezitters houdt van zijn iPhone”.

De Loved-reclame (boven dit artikel) toont een hoop iPhone 6-toestellen in de video waarop filmpjes draaien van verschillende mensen die in de camera lachen. Ook worden er video’s gedeeld met anderen via iMessage. Loved toont dat iPhone-bezitters plezier hebben met hun telefoon en dat het toestel de goede dingen uit het leven vastlegt.

https://www.youtube.com/watch?v=wl3PlrPq8sw

Hardware & Software

Toch zijn deze video’s van Apple iets anders dan anders. Voorheen waren de reclames meer verhalend van toon, de nieuwe video’s zijn meer on point. Dat valt vooral op in het andere filmpje genaamd Hardware & Software. Daarin neemt Apple duidelijk positie in tegenover de concurrentie.

“In tegenstelling tot de meeste smartphones maken wij zowel de hardware als de software zelf”, zegt Apple. Dat is een sneertje naar (Android-)smartphones die draaien op het besturingssysteem van Google (vaak met een eigen skin) maar wel eigen hardware hebben, zoals toestellen van Samsung of Sony. “Het hardware-gedeelte werkt daardoor perfect met het software gedeelte en andersom”, zegt de stem in de reclame. “Als je zelf hardware én software verzorgt, werken de onderdelen als één geweldig onderdeel samen.” Apple hoopt natuurlijk dat gebruikers dat beamen en dat nieuwe klanten een iPhone 6 kopen.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu