De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Video van de week: Zo verwijder je een TikTok-account

Dilara Isik
28 augustus 2020, 19:26
1 min leestijd

Ben je helemaal klaar met TikTok en wil je van je account af? In onze nieuwste video leggen we uit hoe je je TikTok-account in 5 stappen verwijdert.

Lees verder na de advertentie.

Video: TikTok verwijderen

TikTok is een leuke app, maar het kan ook behoorlijk verslavend zijn. Ben je veel te veel tijd kwijt aan het kijken van grappige filmpjes, of open je de app juist nauwelijks meer? Dan is het verstandig om je TikTok te verwijderen.

Als je de app in de prullenbak doet is je account nog niet verwijderd. In onderstaande video leggen we in vijf stappen uit hoe je jouw TikTok-account definitief verwijdert.

TikTok verwijderen: in 5 stappen je TikTok-account wissen

Het verwijderen van je account doe je in de TikTok-app. Wanneer je je account verwijdert moet je wel altijd eerst verifiëren dat de app met de juiste persoon te maken heeft. Als je account is verwijderd, krijg je nog 30 dagen bedenktijd. Log je in die 30 dagen nog in, dan heb je je account weer terug. Zo niet, dan is na een maand je TikTok-account definitief verwijderd.

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product aan de tand. Ook bespreken we het laatste nieuws van Apple, zoals onze verwachtingen van de Apple Watch Series 6

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu