De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Maak kennis met Steve Jobs in de nieuwe filmtrailer

Rutger Otto
2 juli 2015, 10:21
2 min leestijd

Er is een nieuwe trailer verschenen van de nieuwe Steve Jobs-film. Deze is langer dan de vorige en geeft een beter beeld van hoe de film moet worden.

Lees verder na de advertentie.

Steve Jobs trailer

In mei kwam er een ‘official first look‘ van de Steve Jobs film online, waarin we acteur Michael Fassbender op een podium zagen staan met op de achtergrond geluidsfragmenten van enkele quotes uit de film. Veel kregen we echter niet te zien, maar de nieuwe trailer biedt ons een beter inkijkje.

“Wat doe je? Je bent geen programmeur. Je bent geen designer. Het lukt je niet om met een hamer op een spijker te slaan. Waarom noemt iedereen je een genie?”

Met die woorden begint de trailer en diezelfde woorden hoorden we kort al in de teaser uit mei. Waarschijnlijk is het deze vraag die de film gaat proberen te beantwoorden. Overigens heeft Jobs er in de trailer al zijn visie op: “Muzikanten bespelen hun instrumenten, ik ben de dirigent.”

steve jobs trailer

Biopic

Uit de trailer blijkt in elk geval dat de ‘duistere kant’ van Jobs niet geschuwd wordt. Hij is bot tegen werknemers en stoot mensen van zich af. Afgezien daarvan oogt hij ook enthousiast over de producten die hij met Apple maakt. Succes boven geluk?

Steve Jobs wordt een biopic die een groot deel van het leven van Jobs lijkt te behandelen. De film is overigens in goede handen. Regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting) verfilmt het scenario dat Aaron Sorkin optekende aan de hand van Walter Isaacson’s biografie over wijlen Apple-ceo. Sorkin lijkt op voorhand de beste man voor deze klus, omdat hij eerder het succesverhaal van Facebook op weergaloze wijze wist te schrijven in The Social Network.

De cast

De cast bestaat naast Michael Fassbender onder meer uit Seth Rogen, Kate Winslet en Jeff Daniels. Steve Jobs draait waarschijnlijk begin 2016 in de Nederlandse en Belgische bioscopen, al is een harde releasedatum nog niet vastgesteld.

De trailer belooft wat ons betreft veel goeds, wat vinden jullie? Laat het hieronder in de comments weten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu