De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Apples Steve Jobs Theater is klaar voor het iPhone 8-event

Lars Paijmans
6 september 2017, 9:19
1 min leestijd

Het was even spannend, maar een nieuwe video bewijst dat Apple het Steve Jobs Theater op tijd af heeft voor het iPhone 8-event van volgende week. Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Lees verder na de advertentie.

Steve Jobs Theater video toont afgerond theater

Hoewel Apple jaren geleden begon met de bouw van het nieuwe hoofdkantoor, hebben we de ontwikkeling van het Apple Park op de voet kunnen volgen. Dit is vooral te danken aan dronepiloten, die hun vliegtuigjes regelmatig over het terrein laten vliegen.

Steve Jobs Theater video

Dit geeft ons ook vandaag weer een voorproefje op wat er aanstaande dinsdag te gebeuren staat. Dan wordt het Apple Park officieel in gebruik genomen tijdens de belangrijkste Apple-keynote van het jaar. Deze vindt plaats in het naastgelegen Steve Jobs Theater; een cirkelvormig auditorium met grote glazen wanden.

De bezoekers van het evenement kunnen zich buiten of in het theater verzamelen, waarna ze met draaiende trappen naar beneden kunnen lopen. Zo komen ze terecht in een grote ondergrondse presentatiezaal, waar Apple zijn plannen voor dit najaar bekend zal maken.

Klaar voor de presentatie

De video van Duncan Sinfield laat goed zien hoe de laatste hand aan het immense bouwproject gelegd wordt. De bomen staan in de grond en het dak zit op het hoofdkantoor. Steve Jobs ontwierp het ontwerp van het volledige park voor zijn dood in 2011.

Tijdens de presentatie worden er weer heel wat aankondigingen verwacht. Naast de iPhone 8 (of iPhone X) en iPhone 7S en 7S Plus zou Apple ook een nieuwe Apple Watch Series 3 en 4K Apple TV uit de doeken doen. Kijk jij dinsdagavond met ons mee?

Lees ook: Dit verwachten we van Apples iPhone 8-event

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu