De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Video van de week: Snapchat verwijderen

Dilara Isik
10 juli 2020, 16:55
2 min leestijd

Na jaren van populariteit wordt Snapchat door steeds minder mensen gebruikt. Wil je ook van je Snapchat-account af? In onze nieuwste video laten we zien hoe je Snapchat makkelijk verwijdert.

Lees verder na de advertentie.

Video: zo verwijder je Snapchat

Ben je klaar met Snapchat, of wil je een nieuw account? Als je om wat voor reden dan van je account af wil, kan je deze het beste helemaal verwijderen. In onderstaande video laten we in anderhalve minuut stap voor stap zien hoe je je account verwijdert.

Je Snapchat-account en Snapchat verwijderen doe je zo

Helaas kan je jouw Snapchat-account niet in de app zelf verwijderen. Dit doe je op de website van Snapchat. Log eerst uit in de app en log vervolgens in op de website. Nadat je nogmaals je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, kan je je account deactiveren.

De eerste 30 dagen heb je nog bedenktijd, en staat je account op non-actief. Wil je toch weer verder Snapchatten, dan hoef je alleen maar opnieuw in te loggen om je account weer actief te maken. Als je 30 helemaal niets met je account, dan wordt deze permanent verwijderd. Wil je niet dat je herinneringen verloren gaan, dan kan je er ook nog voor kiezen om je gegevens te downloaden.

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product aan de tand. Ook bespreken we het laatste nieuws van Apple, zoals de aangekondigde iOS 14-functies.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu