De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Kijken: Apple presenteert Siri-film met Dwayne The Rock Johnson

Lars Paijmans
24 juli 2017, 9:13
1 min leestijd

Apple begint de week goed met een korte Siri-film, waarin Dwayne ‘The Rock’ Johnson samen met de spraakassistent de show steelt. Bekijk hem hier.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Siri-film met The Rock

Dwayne Johnson onthulde gisteravond laat de filmposter van de Siri-film, en een paar uur later kun je hem al in zijn volledigheid op YouTube bekijken. Hoewel de poster een volwaardige speelfilm doet vermoeden, gaat het ‘slechts’ om een video van drie minuten.

Met de slogan ‘Dominate the Day’ laat Johnson in een paar minuten zien hoe Siri een reis rond de wereld gemakkelijker maakt. Terwijl hij met een auto over een renbaan van een vliegveld scheurt, aan het plafond hangt in een Romeinse kerk en in de ruimte zweeft is Siri zijn enige metgezel.

Siri-film

Apple heeft ongetwijfeld een flink budget voor de reclame beschikbaar gesteld, want de visuele effecten vliegen je rond de oren. En dat allemaal om te laten zien hoe handig Siri kan zijn. Zo geeft de assistent informatie over het weer, de afstand, geplande afspraken en maakt Johnson een nieuwe takenlijst voor zichzelf aan via de spraakassistent.

Siri in de schijnwerpers

Dit is niet de eerste keer dat Apple bekende namen gebruikt om zijn producten en diensten te promoten. Zo verscheen vorige maand de korte film ‘Détour’, gemaakt door de bekende Franse regisseur Michel Gondry. Deze hele film werd met een iPhone gefilmd, al is de reclamespot van vandaag een stuk explosiever.

Met de reclamespot zet Apple Siri in het zonnetje, en dat is niet voor niks. Over een paar maanden verschijnt de HomePod, een slimme speaker die werkt met Apple Music en Siri. Reken er dus maar op dat de spraakassistent de komende maanden nog verder in het zonnetje wordt gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=ufBLI6bB9sg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu