De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: Zo zet je simcontacten over naar je iPhone

Lars Paijmans
10 april 2020, 17:01
1 min leestijd

Handmatig je simcontacten overzetten zal niet hoog staan op het lijstje met leuke taken van veel mensen. Gelukkig maar dat je iPhone dit heel makkelijk maakt. Deze video laat zien hoe.

Video: simcontacten overzetten doe je zo

In onze wekelijkse video leggen we deze keer in een paar minuutjes uit hoe je simcontacten importeert van je simkaart naar je iPhone. Dat scheelt je een hoop gedoe met het handmatig vullen van je adresboek en zorgt er bovendien voor dat je niemand per ongeluk vergeet.

In vier stappen laten we zien hoe je met je simkaart en iPhone stap voor stap al deze gegevens overzet van het kaartje naar het interne geheugen van je kaartje. Heb je dat gedaan, dan kun je daarna het oude kaartje verwijderen en je nieuwe simkaart in je toestel stoppen.

Vind je dit geen handige methode, dan kun je ook via Gmail of een andere maildienst ook volledig digitaal deze contactgegevens overzetten.

Volg iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je handige, praktische tips om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

Op iPhoned lees je ook regelmatig de laatste geruchten en nieuwe informatie. Houd onze website daarom goed in de gaten. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu