De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Apple brengt ‘One Night’ iPhone-nachtfoto’s tot leven in nieuwe video

Lars Paijmans
7 februari 2017, 14:19
1 min leestijd

De One Night Shot on iPhone-campagne die Apple vorige week gestart is, is nu ook op video vastgelegd. Bekijk hier hoe de iPhone 7 (Plus) in het donker alles vastlegt in een nieuwe Shot on iPhone video.

Lees verder na de advertentie.

One Night Shot on iPhone video verschenen

In de video is te zien hoe de foto’s van Apples nieuwste fotocampagne tot leven komen. Voor de nieuwe Shot on iPhone-reeks vroeg Apple fotografen van over de hele wereld om gedurende één nacht (5 november) foto’s te schieten met de iPhone 7 Plus.

Shot on iPhone video

Deze foto’s zijn sinds vorige week op grote reclameborden te vinden en krijgen nu ook een permanent plekje op het YouTube-kanaal van Apple. In het filmpje zien we clubs in Johannesburg tot ijsgrotten in Ijsland voorbij komen. Een fotograaf hing een iPhone 7 onder een drone, zodat hij de lavastromen op een eiland in Indonesië vast te leggen bij zonsondergang.

Apple zet de iPhone-camera in het zonnetje

Met de One Night-campagne wil Apple de nadruk leggen op de camerakwaliteit van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze zijn gemaakt om extra mooie foto’s te schieten in het donker, door een grotere sluiter en een lens die uit zes afzonderlijke elementen bestaat.

Naast de iPhone 7 Plus heeft ook de iPhone 7 optische beeldstabilisatie, de eerste keer voor een 4,7-inch iPhone. Dit maakt de video’s die je maakt een stuk stabieler dan voorheen, maar zorgt er ook voor dat je foto’s minder snel bewogen zijn. Geen overbodige luxe als je van plan bent om je iPhone onder een drone te hangen.

https://www.youtube.com/watch?v=0QKG4mRH_MY

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu