Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Video: 9 onmisbare iOS-apps die op iedere iPhone moeten staan

Wouter Nijsen
16 januari 2019, 13:20
1 min leestijd

Heb je net een nieuwe iPhone gekocht, of wil je gewoon weten wat de beste iOS-apps zijn? In deze video bespreken we 9 apps die wat ons betreft op geen enkele iPhone mogen ontbreken. Kijk je mee?

Video: Onmisbare iOS-apps voor je iPhone

Iedereen heeft zijn favoriete apps op zijn iPhone staan, maar er zijn een paar apps die zo goed zijn dat je ze altijd moet downloaden. Om je te helpen als je pas net een nieuwe iPhone hebt, of er al jaren eentje gebruikt, licht Lars in deze video maar liefst negen apps uit die je niet mag missen. Check gauw onze nieuwste video om te zien welke dat zijn.

Voor het gemak hebben we hieronder alle besproken apps op een rijtje gezet, zodat je ze meteen in de App Store kunt downloaden. Vrijwel alle besproken apps zijn gratis, al moet je voor Things (10,99 euro) wel betalen. Doe je dat liever niet, dan kun je voor Todoist kiezen, een andere uitstekende taken-app.

Op ons YouTube-kanaal publiceren we wekelijks een nieuwe video. Van reviews van de nieuwste Apple-producten tot tips waarmee je alles uit je Apple-apparaten haalt. Vergeet je dus niet te abonneren op ons kanaal en geef een duimpje omhoog bij onze nieuwste video als je meer van dit soort filmpjes van ons wil zien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu