De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Conceptvideo toont opties iOS 11 op iPhone en iPad

Lars Paijmans
2 juni 2017, 13:51
2 min leestijd

iOS 11 laat niet lang meer op zich wachten. Op de valreep verschijnt het meest gedetailleerde en goed uitgedachte concept.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11 concept toont verbeteringen in video

Als je de geruchten over iOS 11 op iPhoned in de gaten hebt gehouden, zal het je opgevallen zijn dat het er dit jaar maar weinig zijn. We hoorden iets over FaceTime groepsgesprekken en verbeteringen voor Siri, maar verder is het opvallend stil rondom de grote software-update voor de iPhone en iPad.

Toch weet ontwerper Litaya ons enthousiast te maken met dit schitterende iOS 11 concept. Het ziet er niet alleen uit als een logische volgende stap na iOS 10, maar bevat genoeg nieuwe functies die naadloos op de geruchten aansluiten.

iOS 11 concept

Zo zien we een nieuw ontwerp voor Siri, wat de assistent praktischer in het gebruikmaakt. Zo kom je Siri tegen in de Camera-app en kun je ook geschreven berichten typen als je geen zin hebt om hardop tegen je iPhone te praten.

Dark Mode, nieuw bedieningspaneel

Ook is het bedieningspaneel verder uitgebreid, door je de mogelijkheid te geven om zelf apps er aan toe te voegen. Zo heb je altijd toegang tot je meestgebruikte apps zonder eerst een andere af te sluiten. Het Vandaag-scherm is verder uitgebreid met tips voor Siri. De lang verwachte Dark Mode zien we ook langskomen, die vooral tot zijn recht zal komen op het oled-scherm van de iPhone 8.

Litaya maakt van de iPad Pro echt een professioneel apparaat door meerdere gebruikers toe te staan, net zoals op de MacBook. Ook is er een nieuwe indeling met meerdere vensters mogelijk, zodat je meerdere apps tegelijk kunt bekijken. Dit moet vooral een uitkomst zijn op de iPad Pro met het grootste scherm. Aanstaande maandagavond 19.00 uur weten we of dit iOS 11 concept dichtbij de werkelijkheid komt. Dan onthult Apple de grote update tijdens de WWDC 2017-keynote.

Bron: YouTube
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu