De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Minecraft-versie van Apple Campus 2 heeft 232 uur gekost

Erwin Vogelaar
15 februari 2017, 20:46
2 min leestijd

Een Minecraft-speler heeft het ruimteschip van Apple Campus 2 volledig nagemaakt in de bouwgame. Minecraft Apple Campus heeft maar liefst 232 uur van zijn tijd gekost.

Lees verder na de advertentie.

Minecraft Apple Campus 2

We hebben de afgelopen maanden veel video’s gezien van Apple Campus 2. De locatie is maandelijks door een fan in beeld gezet via een drone, zodat we konden meekijken naar de progressie. Die video’s worden nu compleet weggeblazen door het werk van Minecraft-speler Alex Westerlund. Hij heeft namelijk 232 uur gestopt in het nabouwen van Apple Campus 2 in de game. Het resultaat kun je in bovenstaande video zien.

minecraft apple campus

De wereld van Minecraft bestaat volledig uit blokken. Deze wereld kan op verschillende manieren benaderd worden door spelers, bijvoorbeeld als plek om een avontuur te beleven of als zandbak. Een van de mogelijkheden is de blokken gebruiken om echte locaties na te bouwen. Dit doet Alex Westerlund.

Om dit bouwwerk volledig in zijn eentje op te zetten heeft Alex die 232 uur over een jaar gespreid. Het resultaat is verbluffend. Met de gebouwen aan de buiten- en binnenkant en zelfs de ondergrond die volledig klopt. De zonnepanelen die we de afgelopen maanden zijn geplaatst, zijn uiteraard ook aanwezig in de Minecraft-versie.

Tegenover website MacRumors stelt Alex dat hij het bouwwerk blijft uitbreiden terwijl het werk aan de echte locatie wordt afgerond. Hij stopt ongeveer vier uur per dag in zijn creatie. Deze Minecraft-video is de eerste keer dat we binnen kunnen kijken bij Apple Campus 2. Hoe het er in het echt uitziet houdt Apple echter nog even geheim. Het bedrijf heeft in ieder geval enkele merkwaardige eisen als het gaat om zijn nieuwe kantoor. Bijvoorbeeld dat het strakke ontwerp van zijn smartphones ook terug moet komen in de toiletten. Dat is in deze blokkenversie helaas niet terug te zien. Meer over deze eisen lees je hier.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu