De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Video: Zo kan een Jet White iPhone 7 en iPhone 7 Plus eruitzien

Lars Paijmans
28 december 2016, 10:33
1 min leestijd
Video: Zo kan een Jet White iPhone 7 en iPhone 7 Plus eruitzien

Een tijdje terug dook het gerucht op dat Apple naast een Jet Black ook een Jet White iPhone zou overwegen. Een nieuwe video geeft ons nu een mogelijk voorproefje van deze witte iPhone 7.

Lees verder na de advertentie.

Jet White iPhone 7 duikt op in video

In een video op Twitter laat Sonny Dickson zien hoe een Jet White iPhone 7 en iPhone 7 Plus eruit kunnen zien. Toegegeven, al onze alarmbellen gaan rinkelen als het op de geloofwaardigheid van dit filmpje aankomt. Zo ontbreekt het Apple-logo op de iPhone 7 en krijgen we alleen de achterkant van het toestel te zien.

De kans is groot dat het hier gaat om een normale iPhone 7, waar een Jet White behuizing omheen is geklikt. Deze zijn namelijk gewoon online verkrijgbaar, onder meer bij webwinkels als Alibaba. Zelfs als de video nep is, geeft het wel een goede indruk van hoe een Jet White iPhone 7 eruit kan zien. Als tegenhanger van het Jet Black model, heeft de felle witte kleur wel iets weg van de witte iPhone 4.

Een gerucht in november stelde dat Apple van plan is om de witte iPhone 7 in de loop van 2017 uit te brengen. Dit zou de iPhone-verkoop een nieuwe impuls kunnen geven, voordat de iPhone 7S en of iPhone 8 in september worden onthuld.

Een witte iPhone 7s?

Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat Apple het Jet White kleurtje bewaart voor de iPhone 7S. Tot nu toe heeft Apple nieuwe kleuren namelijk altijd bewaard voor de aankondiging van een nieuw toestel. Denk aan Roségoud voor de iPhone 6S en goud voor de iPhone 5S.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu