De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Terugkijken: dit zijn onze 5 populairste video’s van 2018

Wouter Nijsen
31 december 2018, 11:03
2 min leestijd
Terugkijken: dit zijn onze 5 populairste video’s van 2018

We hebben in 2018 veel verschillende video’s gepubliceerd: van reviews tot vergelijkingen en tipvideo’s. We kijken kort terug op de populairste video’s die dit jaar op ons YouTube-kanaal zijn verschenen.

De populairste iPhoned-video’s van 2018

Aan het begin van 2018 besloten we als iPhoned-redactie ons meer te focussen op video, en daarom de nodige stappen te zetten met ons YouTube-kanaal. In totaal hebben we 25 video’s gepubliceerd, en natuurlijk gaan we hier in 2019 hard mee door.

We kwamen met reviewvideo’s, maar ook met vergelijkingen, handige tips en oplossingen voor iPhone-problemen. Hieronder zetten we onze vijf populairste video’s (in willekeurige volgorde) van het afgelopen jaar op een rijtje. Kijk je mee?

Bestanden overzetten: zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over

Heb je een nieuwe iPhone gekocht? Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. We laten stap voor stap zien hoe je al je data veilig overzet.

iPhone XR review: de beste iPhone voor de meeste mensen

De iPhone XR is wat ons betreft de beste keus voor de meeste mensen die dit jaar op zoek zijn naar een nieuwe smartphone. In deze video nemen we alles wat je moet weten met je door. Van nieuwe functies tot het design, prestaties, accuduur en meer. Meer weten? Check ook onze geschreven iPhone XR review.

iPhone XS vs iPhone XR: welke nieuwe iPhone moet je kiezen?

De iPhone XS of toch de goedkopere iPhone XR? Welke van de nieuwe iPhones van dit jaar ga jij kiezen? In deze video nemen we de verschillen en overeenkomsten tussen de XS en XR met je door.

Je iPhone gaat niet meer aan: 5 oplossingen op een rij (iPhone start niet op)

Je drukt op de home- of powerknop, maar er gebeurt niets. Het is de nachtmerrie van iedere iPhone-bezitter: je iPhone gaat niet meer aan. iPhoned geeft vijf tips waarmee je het toestel snel weer aan de praat krijgt.

iOS 12 review: de 5 grootste verbeteringen van de beste iPhone-update in jaren

iOS 12 verscheen in september voor de iPhone en iPad. In deze videoreview bespreken we de belangrijkste functies en vertellen we wat we van deze grote update vinden.

Volg iPhoned op YouTube

Ook in 2019 gaan we weer een heleboel toffe video’s voor je maken. Houd daarom ons YouTube-kanaal in de gaten en vergeet niet om je te abonneren, zodat je precies weet wanneer er een nieuw filmpje voor je klaarstaat. O ja, we hebben ook nog een uitgebreid jaaroverzicht voor je, waarin we terugblikken op het jaar van Apple!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu