De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Alle onthullingen van het iPhone XS-event samengevat in 3 minuten

Lars Paijmans
13 september 2018, 16:01
1 min leestijd

Heb je gisteren het iPhone XS-event gemist of wil je alle aankondigingen nog even op je gemak terugkijken? Dan hebben we speciaal voor jou een mooie iPhone XS-event samenvatting voor je gemaakt!

Bekijk onze iPhone XS-event samenvatting in 3 minuten

Als je geen tijd (of zin) hebt om bijna twee uur vrij te maken voor het Apple event van gisteravond, maar toch alle aankondigingen wilt zien, kun je bij onze handige videosamenvatting terecht.

iPhone XS-event samenvatting

Hier zie je alles wat je moet weten, en zetten we alle onthullingen overzichtelijk voor je op een rijtje. Van het moment dat de Apple Watch Series 4 met het nieuwe randloze scherm op het podium verschijnt tot de onthullingen van de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Op het einde lees je ook meer over de releasedata in Nederland.

Ons YouTube-kanaal is gevuld met alleen maar Apple-video’s, dus als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe Apple-producten en handige tips voor je iPhone, abonneer je dan op ons kanaal. Vond je de samenvatting goed? Dan zou het ons helpen door de video even een duimpje omhoog te geven.

Lees ook de geschreven round-up

Naast bovenstaande video met de iPhone XS-event samenvatting hebben we ook een uitgebreide geschreven round-up voor je gemaakt. Daar kun je de onthullingen van gisteravond nog eens rustig nalezen. Een leuk tussendoortje terwijl je wacht tot morgen de Apple Watch Series 4 en iPhone XS pre-order van start gaat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu