De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

iPhone 11 verwachtingen: alles over Apples nieuwe budget-iPhone

Florence Peeters
9 augustus 2019, 14:51
1 min leestijd

De onthulling van de drie nieuwe 2019 iPhones komt steeds dichterbij. Naar verwachting zit daar ook de opvolger van de populaire iPhone XR tussen. In deze video vertellen we alles wat we nu al weten over de iPhone 11.

Lees verder na de advertentie.

iPhone XR 2019-verwachtingen: bekijk nu de video

In 2018 heeft Apple voor het eerst sinds de iPhone 5C een iPhone als voordeligere optie op de markt gebracht. Dankzij de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is de iPhone XR inmiddels de populairste iPhone van dit moment. Naast opvolgers van de iPhone XS en XS Max gaan er dan ook flink veel geruchten de ronde over een iPhone XR-opvolger.

Het blijft afwachten tot Apple-ceo Tim Cook in september daadwerkelijk de nieuwe iPhones onthult. Tot die tijd zijn dit onze verwachtingen van de iPhone XR 2019, van het design tot de camera en andere verbeteringen.

Vooral verbeteringen aan binnenkant

Uit de vele geruchten wordt in ieder geval duidelijk dat we niet veel veranderingen hoeven te verwachten aan het uiterlijk van de XR 2019. Dit blijft hetzelfde, hoewel de camera er wel op vooruit gaat. In plaats van een enkele lens, wordt het toestel uitgerust met een dubbele camera.

Hierdoor wordt de portretfunctie uitgebreid en gaat ook de fotokwaliteit omhoog. Ook de selfiecamera zou worden vernieuwd: deze zou bestaan uit een 12 megapixel-lens. Binnenin zijn er verschillende verbeteringen te verwachten. Denk aan een snellere chip: Apples eigen A13-chip. Maar de iPhone XR 2019 zou ook een grotere accu krijgen, waardoor het de iPhone met de grootste accu tot nu toe wordt.

Check voor een uitgebreid overzicht van alle verwachtingen over dit toestel ook onze geschreven iPhone XR 2019 verwachtingen. Nog meer informatie vind je op de iPhone 11-pagina.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu