De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhone X videoreview: dit is er allemaal nieuw

Sten de Bruijn
13 november 2017, 20:28
2 min leestijd

De afgelopen tijd hebben we de iPhone X grondig onder handen genomen. De uitgebreide iPhone X review publiceerden we al op iPhoned, en in dit filmpje laten we je alle vernieuwingen zien.

Bekijk de iPhone X videoreview

In bovenstaande iPhone X videoreview bespreken we in ongeveer drie minuten de belangrijkste verbeteringen van de nieuwe smartphone. Waar de iPhone 8 en 8 Plus veel op hun voorgangers lijken, is de X de meest vernieuwende iPhone in jaren. Het toestel heeft een compleet nieuw design, gezichtsherkenning via Face ID, draadloos opladen en een oled-scherm. Dat ziet er futuristisch uit, maar Apple vraagt wel de hoofdprijs.

iphone x videoreview

Voor het 64GB-model van de iPhone X betaal je namelijk 1159 euro. Kies je de 256GB-variant, dan kost het je 1329 euro(!). Daarmee is de X verreweg de duurste iPhone tot nu toe, en wordt ook duidelijk dat Apple zich meer dan ooit op de échte iPhone-fan richt. Gelukkig krijg je er als gebruiker genoeg voor terug, zoals we bespreken in de videoreview.

iPhone X bestellen

De iPhone X is sinds 3 november in ons land te koop, maar door de beperkte voorraad vooralsnog lastig om in huis te halen. Daarom hebben we de actuele voorraad van de nieuwe iPhone in kaart gebracht. In de vergelijker hieronder vind je aanbiedingen voor een iPhone X met abonnement, al kun je de iPhone X ook los bestellen.

Apple iPhone X

Apple iPhone X prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 1.029,95

Bekijken

Los refurbished

€ 249,-

Bekijken

Conclusie iPhone X review

De iPhone X oogt en voelt echt als een gloednieuwe iPhone, en dat is na jarenlang ongeveer hetzelfde design best bijzonder. Je iPhone ontgrendelen door er naar te kijken voelt futuristisch, en ook het nieuwe voorkantvullende display ziet er geweldig uit. Iedereen die met de smartphone aan de slag gaat, zal er ongetwijfeld tevreden mee zijn. Het is met recht de beste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Dit maakt van de iPhone 8 de beste oude iPhone, en van de X de iPhone waar Apple mee naar de toekomst kijkt.

→ Lees voor meer informatie onze uitgebreide iPhone X review

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu