De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: zo update je je iPhone naar de nieuwste iOS

Sven Lamers
19 november 2021, 15:03
1 min leestijd
Video van de week: zo update je je iPhone naar de nieuwste iOS

Apple brengt regelmatig software-updates uit voor de iPhone. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te downloaden en te installeren. In deze video leggen we uit hoe je dat op verschillende manieren kan doen

Lees verder na de advertentie.

iPhone updaten: zo installeer je de nieuwste versie

Apple brengt regelmatig updates uit voor iOS, het besturingssysteem van de iPhone. In deze updates zitten vaak nieuwe functies, worden er bugs verholpen of grote veiligheidslekken gedicht. Daarom is het belangrijk dat je deze updates ook altijd snel installeert.

Bijwerken van de iPhone is niet moeilijk, maar je moet wel even weten waar je moet kijken. iPhoned-redacteur Wouter laat je drie manieren zien hoe je je iPhone kunt updaten. Liever een geschreven handleiding? Lees dan dit artikel over het updaten van de iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSt7zqDhXeA

Meer over iOS

Wil je meer weten over wat er allemaal nieuw is in de laatste grote release van iOS? Bekijk dan onze review van iOS 15. Of wil je juist weten wat in de volgende iOS-versie op je staat te wachten? Check dan ons artikel over iOS 15.2.

Volg ons op YouTube

We plaatsen regelmatig een nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal. Je vindt hier reviews, tips en handige trucs om nét iets meer uit je iPhoneiPad of Mac te halen. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet niet om de video’s een duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu