iPhone SE videoreview: de vijf belangrijkste vernieuwingen

Lars Paijmans
5 april 2016, 21:11
2 min leestijd

De iPhone SE is vanaf vandaag te koop in Nederland, maar bij iPhoned zijn we al uitgebreid aan de slag gegaan met de nieuwe 4-inch iPhone. In deze iPhone SE videoreview lichten we de vijf belangrijkste vernieuwingen uit.

In bovenstaande iPhone SE videoreview ben je in een paar minuten op de hoogte van de belangrijkste vernieuwingen van de nieuwe 4-inch-iPhone. Hoewel de iPhone SE er misschien uitziet als een iPhone 5S, verbergt dit vertrouwde uiterlijk de nodige verbeteringen. Zo kun je de prestaties van de iPhone SE vergelijken met die van een iPhone 6S.

Lees verder na de advertentie.

Als je Siri veel gebruikt, komt de draadloze ‘Hey Siri’-functie goed van pas. Je iPhone hoeft hierdoor niet meer met het stopcontact verbonden te zijn om de hulp van Siri op afstand in te schakelen. Met de iPhone SE ben je dankzij de ingebouwde nfc-chip ook klaar voor Apple Pay, al moet de betaaldienst daarvoor natuurlijk wel eerst in Nederland beschikbaar komen.

→ Meer weten over de iPhone SE? Lees dan onze voorlopige iPhone SE review.

iPhone SE kopen

De iPhone SE is vanaf vandaag verkrijgbaar, zowel als iPhone SE abonnement of als los toestel. Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen en prijzen, kun je bij het onderstaande overzicht terecht.

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 239,-

Bekijken

Los refurbished

€ 72,-

Bekijken

Conclusie iPhone SE review

Als gezegd hebben we de iPhone SE al onder handen genomen en hieronder vind je de conclusie van onze eerste indruk. Houd iPhoned deze week in de gaten voor de uitgebreide review.

Het 4 inch-scherm van de iPhone SE is ideaal voor mensen die hun iPhone vooral onderweg gebruiken, om vervolgens thuis of op het werk over te stappen op een computer, laptop of tablet. De komende dagen en weken gaan we uitgebreid aan de slag met de iPhone SE. Dan zullen we deze review verder uitbreiden met meer informatie, onder meer over de camera en accu. Onze eerste indruk is in ieder geval positief, wat vooral te danken is aan het mooie ontwerp en de krachtige hardware. We zijn ook opvallend snel gewend aan het kleinere display. Het toestel ligt dan ook heerlijk in de hand, en ook als je snel een foto wilt schieten is deze kleinere iPhone ideaal. De iPhone SE mag dan misschien oud en vertrouwd ogen, qua snelheid en camera voelt het toestel aan als een volwaardige, gloednieuwe iPhone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu