De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Video toont vermoedelijk design 4 inch-iPhone SE’

Redactie
4 maart 2016, 9:51
1 min leestijd

Op het web is een nieuw filmpje verschenen waarin vermoedelijk de nieuwe iPhone SE wordt getoond. De video zou geschoten zijn in de fabriek van Foxconn.

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE video

Het gouden toestel uit de video lijkt klaar om verkocht te worden. Het zit al in de verpakking en is voorzien van beschermende folie over het scherm. Ook het logo van Apple wordt duidelijk getoond, alsmede de cameralens die uitsteekt. Volgens geruchten zou de achterkant van het toestel pas vanaf de iPhone 7 plat worden. De video is volgens Made in China Gadget opgenomen in Apples iPhone-fabriek Foxconn.

Het design van de iPhone lijkt overeen te komen met de geruchten die tot nu toe over de iPhone SE of iPhone 5SE de ronde doen. De powerknop bevindt zich aan de zijkant en de randen zijn licht gebogen. Het is natuurlijk de vraag in hoeverre de video echt is. Het kan namelijk ook gewoon om een dummy gaan, die iemand heeft gecreëerd op basis van geruchten die tot nu toe bekend zijn. Die vraag wordt mogelijk beantwoord op 21 maart, als Apple vermoedelijk een aantal nieuwe producten aankondigt, waaronder de SE en een kleinere iPad Pro.

Over de hardware van de SE worden al volop voorspellingen gedaan. Zo zou het toestel over een verbeterde 12 megapixel-camera beschikken en over 16 of 64GB aan opslaggeheugen. De iPhone SE zou tevens draaien op de A9-chip die zijn introductie maakte in de iPhone 6S. Daarmee beschikt de ‘budgetsmartphone’ – hij kost waarschijnlijk tussen de 400 en 500 euro – toch over goede specs.

Lees het laatste nieuws over de iPhone SE

Bron: MICGadget
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu