De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

iPhone SE 2-video: onze verwachtingen voor Apples instapmodel

Lars Paijmans
31 januari 2020, 15:04
1 min leestijd

Met nog ongeveer een maandje te gaan komt de iPhone SE 2 steeds dichterbij. In onze nieuwste video praten we je in minder dan vier minuten helemaal bij over het aanstaande instapmodel.

iPhone SE 2 video: onze verwachtingen

We wachten al heel wat jaren, maar nu is het echt bijna zover: alles wijst erop dat we in maart het eerste Apple-event van het jaar krijgen. Daar onthult Apple naast een bluetooth-tracker (die de Apple Tag gaat heten) en nieuwe iPad ook de iPhone SE 2, of iPhone 9. Dit nieuwe instapmodel volgt de populaire iPhone SE op, maar heeft toch wat verschillen ten opzichte van zijn voorganger.

In bovenstaande video nemen we in een paar minuten alle verwachtingen met je door. Op basis van geruchten en gelekte informatie weten we namelijk al heel wat over dit onaangekondigde toestel. Zo zou de SE 2 qua uiterlijk vooral op de iPhone 8 lijken, maar krijgt hij dezelfde chip als degene die in de iPhone 11 en 11 Pro zit.

iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

De komende weken komen we ongetwijfeld nog meer te weten over de SE 2 en over het bijbehorende Apple-event. Houd iPhoned dus goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu