Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Video van de week: zo verander je de naam van je iPhone

Sven Lamers
17 december 2021, 9:38
1 min leestijd
Video van de week: zo verander je de naam van je iPhone

Genoeg van de standaardnaam van je iPhone? Geen probleem, want je hebt de naam zo aangepast. In deze video van de week leggen we uit hoe dat precies werkt.

Lees verder na de advertentie.

iPhone naam veranderen

Standaard krijgt elke iPhone een naam met de structuur ‘iPhone van [Pitje Puck]’. Lekker duidelijk, maar het kan natuurlijk wel wat vlotter. Bovendien is zo’n naam niet erg bevorderlijk voor je privacy. Iedereen bij jou in de buurt ziet de naam bijvoorbeeld tijdens het delen via AirDrop. Gelukkig is het veranderen van de naam zo gepiept, zoals iPhoned-redacteur Colin in de video van deze week laat zien.

Naam later weer wijzigen

Wil je de naam later toch weer wijzigen? Ook dat is heel gemakkelijk, want de naam veranderen kan zo vaak je wil. Om de naam van je iPad of iPod touch ook eens te voorzien van een nieuw likje verf, dan gebruik je simpelweg dezelfde stappen.

Zo verander je de naam van je iPhone 📱

Meer over iOS

Wil je meer weten over wat er allemaal nieuw is in de laatste grote release van iOS? Bekijk dan onze review van iOS 15. Of wil je juist weten wat in de nieuwste iOS-versie allemaal mogelijk is? Check dan ons artikel over iOS 15.2.

Volg ons op YouTube

We plaatsen regelmatig een nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal. Je vindt hier reviews, tips en handige trucs om nét iets meer uit je iPhone, iPad of Mac te halen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet niet om de video’s een duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu