iPhone 7 videoreview: de vijf belangrijkste vernieuwingen

Lars Paijmans
23 september 2016, 11:30
2 min leestijd

We hebben de iPhone 7 en iPhone 7 Plus inmiddels uitgebreid getest. In deze iPhone 7 videoreview nemen we de belangrijkste vernieuwingen met je door. De volledige video is gemaakt met de 7 Plus.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 videoreview gefilmd met de iPhone 7 Plus

Apple klopt zichzelf op de borst met de sterk verbeterde camera, en dat wilden we natuurlijk zelf uitproberen. Onze professionele videocamera mocht dus in de tas blijven, want voor deze iPhone 7 videoreview hebben we alleen een statief en de iPhone 7 Plus gebruikt.

iPhone 7 videoreview

Zoals je in de video kunt zien, helpt de dubbele cameralens met het maken van prachtige shots. De camera focust met gemak op een voorwerp en maakt de achtergrond wazig. Ook het inzoomen leverde indrukwekkende resultaten op, wat je bijvoorbeeld kunt zien bij het ingezoomde shot op de homeknop van het toestel.

De 5 belangrijkste vernieuwingen

In de iPhone 7 videoreview gaan we in op de vijf belangrijkste vernieuwingen die Apple dit jaar doorvoert. De nieuwe homeknop komt voorbij, samen met de verbeterde prestaties, nieuwe camera en het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting.

Wat ons betreft is de iPhone 7 Plus een uitstekende camera voor mensen die regelmatig een video willen maken voor YouTube. De twee 12 megapixel lenzen bewijzen zichzelf, en vooral in de buitenlucht levert dit mooie resultaten op. Later vandaag verschijnt ook onze uitgebreide geschreven review van de iPhone 7. Hier zullen we verder ingaan op de verschillende aspecten van het toestel, en hangen we ook een definitief cijfer aan de smartphone. Wil je meer weten over de telefoon, check dan ons uitgebreide iPhone 7-dossier.

iPhone 7 kopen

Ben je helemaal overtuigd, dan kun je de iPhone 7 onder meer via onderstaande aanbieders bestellen. Je hebt al een iPhone 7 met abonnement voor 39 euro per maand, waarbij je niets hoeft bij te betalen voor het toestel.

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 286,-

Bekijk prijzen

Los refurbished

€ 99,-

Bekijk prijzen

Ook de grotere iPhone 7 Plus is inmiddels op beschikbaar. Los kost de 7 Plus 909 euro, al kun je hem ook met abonnement bestellen via de aanbieders hieronder. De deals worden dagelijks geactualiseerd, zodat je altijd het goedkoopst uit bent.

Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijk prijzen

Los refurbished

€ 118,-

Bekijk prijzen

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu