Zie de iPhone 7, Apple Watch Series 2 en Apple Music in actie in nieuwe reclames

Lars Paijmans
19 september 2016, 9:08
2 min leestijd

De marketingcampagne voor de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 draait op volle toeren. Apple heeft vier nieuwe reclamespotjes uitgebracht, die de nieuwe producten één voor één behandelen. Bekijk de reclamevideo’s hier.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 reclamevideo focust op camera

De twee nieuwe iPhone 7 (Plus)-reclames focussen zich volledig op de kwaliteit van de camera. De nieuwe camera kan ook bij weinig licht mooie plaatjes schieten, wat goed van pas komt voor de jongen die extra vroeg opstaat. Hij rijdt door de stad en fotografeert verschillende dingen, terwijl hij door een sprinkler natgespetterd wordt. Geen probleem voor de iPhone natuurlijk, die voor het eerst officieel waterdicht is.

https://www.youtube.com/watch?v=rTFPB4OUqrM

Ook deze reclamespotjes zijn een stuk duisterder dan we van Apple gewend zijn. Dit lijkt een nieuwe trend te worden voor de iPhone 7, aangezien er vorige week ook al een opvallend donkere reclamevideo online opdook. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij de zwarte en gitzwarte edities van Apples nieuwe toptoestel.

De nieuwe reclamespot van de Apple Watch Series 2 laat ook precies zien waar de smartwatch in uitblinkt. Nu de Watch waterdicht is, kan een surfer hem zonder gevaar omhouden als hij de zee ingaat, terwijl de fitnessfuncties ervoor zorgen dat zijn prestaties nauwkeurig worden bijgehouden. Hierbij staat vooral het gemak van de Apple Watch Series 2 voorop. Je leest er snel een nieuw bericht op, checkt je hartslag, focust ermee op je ademhaling en je bekijkt er je sportprestaties mee.

https://www.youtube.com/watch?v=5t21_e7_-cQ

James Corden pitcht Apple Music-reclame

Nu Apple de YouTube-hitserie Carpool Karaoke heeft overgenomen, lijkt ook James Corden zijn weg naar het Apple-kantoor gevonden te hebben. In een komische video die getoond werd tijdens de Emmy Awards zien we Corden nieuwe ideeën voorstellen aan Jimmy Iovine, Eddy Cue en Bozoma Saint John.

Cordon dook ook al op vlak voor het Apple-event waar de iPhone 7 werd onthuld. Samen met Tim Cook reed hij naar de presentatie toe, terwijl ze samen luidkeels meezongen met nummers op de radio. Achter de schermen zal Corden blijven werken aan Carpool Karaoke, waar een set nieuwe shows van gemaakt wordt die exclusief op Apple Music te zien zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=CQY3KUR3VzM

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu