De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Duistere iPhone 7 reclame focust op camera en waterdicht design

Lars Paijmans
14 september 2016, 16:20
1 min leestijd

Apple heeft de eerste officiële iPhone 7 reclame onthuld na de onthulling van de iPhone 7. De video focust zich op de dubbele camera en het zwarte kleurtje van het nieuwe toestel.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 reclame focust op Jet Black

De dertig seconden durende iPhone 7 reclame is volledig in zwart wit opgenomen. Dit maakt hem een stuk duisterder dan we van Apple gewend zijn. Zo komt er een donker bos voorbij en doen de twee ogen van een uil ons denken aan de dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus.

iPhone 7 reclame

Zonder het specifiek te benoemen komen alle verbeteringen van de iPhone 7 (Plus) in een halve minuut voorbij. De verbeterde camera, het waterdichte ontwerp en de nieuwe stijlvolle Jet Black en Black uitvoeringen.

Dit zijn dan ook de twee populairste kleuren, als we naar de iPhone 7 pre-orders kijken. Onder het grotendeels hetzelfde design gaan echter nog heel wat andere verbeteringen schuil. Zo is de accuduur verbeterd en zorgt de nieuwe A10-chip voor de beste iPhone-prestaties ooit.

Aanstaande vrijdag worden de eerste exemplaren verkocht in Apple Stores overal ter wereld, waaronder ook in Nederland. Twijfel je zelf nog of je een iPhone 7 los of iPhone 7 abonnement wil kopen? Op onze productpagina lees je alles over de beste deals.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu