De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhone 7 Plus-conceptvideo vervangt Lightning-poort met usb-c

Lars Paijmans
23 mei 2016, 11:08
1 min leestijd

Als je naar de geruchtenstroom rondom de iPhone 7 en iPhone 7 Plus kijkt, zou je denken dat de twee toestellen de komende week al uitkomen. September is echter nog ver weg, maar deze iPhone 7 Plus-conceptvideo maakt het wachten iets dragelijker.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Plus conceptvideo

Conceptmaker Jermaine Smit heeft zijn licht laten schijnen op de iPhone 7 Plus, wat bovenstaande video oplevert. Nu moeten we toegeven dat Smit de lijn tussen geloofwaardig en ongeloofwaardig bewandelt, maar het idee erachter is in ieder geval interessant.

iPhone 7 Plus concept

Zo stelt het concept een Plus voor die de Lightning-poort vervangt met een usb-c-aansluiting, dubbele cameralens en antennestrepen die een stuk mooier weggewerkt zijn. Voor de rest is het toestel vergeleken met de iPhone 6S en iPhone 6S Plus grotendeels gelijk gebleven, wat ook in de geruchten meerdere malen al naar voren is gekomen. Als je op zoek bent naar een iPhone die er daadwerkelijk anders uitziet, zul je waarschijnlijk tot 2017 moeten wachten.

Ook krijgen we een voorproefje van iOS 10, dat net zoals in een eerdere conceptvideo meer vrijheid geeft om het vergrendelscherm naar eigen smaak in te delen. Krijg bijvoorbeeld met een blik op het scherm meer informatie over het weer van vandaag, maar ook voor de rest van de week.

Eerder vandaag lekte er een iPhone 7-hoesje uit dat doet vermoeden dat het toestel uitgerust wordt met vier speakers, en dat we de mogelijkheid krijgen om een iPhone met 256GB aan geheugen aan te schaffen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu