De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Apple geeft een spoedcursus iPhone-fotografie met nieuwe videoserie

Lars Paijmans
12 mei 2017, 10:43
1 min leestijd

De camera’s van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn heel goed, als je hem tenminste op de juiste manier gebruikt. Apple helpt je een handje met een serie korte video’s met 16 iPhone 7 fototips.

Lees verder na de advertentie.

Apple geeft iPhone 7 fototips met korte video’s

Om de iPhone 7 camera optimaal te gebruiken, heeft Apple een nieuwe pagina op zijn website opgericht. Hier presenteert het bedrijf vandaag een serie korte video’s. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort foto het gaat: portretfoto’s, close-ups, verticale kiekjes en panorama’s, Apple heeft er volop tips en trucs voor.

iPhone 7 fototips

Naast het maken van foto’s stelt Apple ook wat praktische tips voor als het op het bewerken van foto’s aankomt. In totaal staan er 16 tips op de pagina, die stuk voor stuk in beeld worden gebracht met een korte video. Het leuke aan deze nieuwe tips is dat ze verder gaan dan de basisfuncties. Zelfs als je al jaren foto’s maakt met een iPhone, zijn er ongetwijfeld wat dingen die je opsteekt.

Zo goed is de iPhone 7 camera

In het verleden schakelde Apple ook al de hulp in van professionele fotografen. Zij gaven onder meer tips om de portretfunctie van de iPhone 7 Plus beter te gebruiken. Ook bij iPhoned zijn we al uitgebreid aan de slag gegaan met de camera, waar we vier praktische tips voor op een rijtje hebben gezet in het onderstaande artikel. De volledige serie met zestien fototips is op de website van Apple te zien.

Lees ook: Met deze 4 tips maak je de mooiste iPhone 7 Plus Portretfoto’s

https://www.youtube.com/watch?v=xvvXIt7XwXE
https://www.youtube.com/watch?v=uwMJv0_wa-M
Bron: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu