Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Apple toont filmpjes over iPhone 7-fotografie bij weinig licht

Rutger Otto
21 februari 2017, 13:44
2 min leestijd
Apple toont filmpjes over iPhone 7-fotografie bij weinig licht

Er zijn vier nieuwe reclamefilmpjes van Apple te zien waarin iPhone 7-fotografie bij minder licht centraal staat.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7-fotografie bij weinig licht

De iPhone-camera hoort al jaren tot de beste smartphonecamera’s. Dat geldt ook voor de iPhone 7 en misschien nog wel meer voor de iPhone 7 Plus met dubbele lens. In een reeks met nieuwe ultrakorte filmpjes toont Apple wat voor foto’s je kunt maken bij verminderd omgevingslicht.

Op het YouTube-account van Apple staan vier nieuwe filmpjes. Allemaal hebben ze als subtitel ‘Shot on iPhone 7’, waarmee ze de mogelijkheden van de camera centraal zetten. In de video’s zie je beelden van vier verschillende fotografen in vier verschillende wereldsteden: Johannesburg, New York, Shanghai en Tokio.

Bekijk de filmpjes

De filmpjes duren allemaal slechts 15 seconden, waarin foto’s voorbij komen die in de avond of bij weinig licht zijn geschoten. Hiermee wil Apple laten zien dat de camera ook onder die omstandigheden fraaie plaatjes schiet. Hieronder zie je New York en Tokio. Bekijk de andere steden hier (Johannesburg) en hier (Shanghai).

New York
https://www.youtube.com/watch?v=n0EAmltCNL0

Tokio
https://www.youtube.com/watch?v=WFNzRlAqniE

One night-campagne

Een paar weken geleden zagen we ook al een video die de fotoresultaten van de iPhone 7 in het donker toonde. Zo konden we de ijsgrotten in IJsland bekijken door de lens van een iPhone en hing een fotograaf zijn toestel aan een drone om de lavastromen in Indonesië vast te leggen bij zonsondergang.

iPhone 7 Plus portretmodus

Apple heeft ook nog twee nieuwe filmpjes online gezet over de portretmodus van de iPhone 7 Plus. In de korte video is te zien hoe de functie werkt. Ook worden foto’s zonder portretmodus vergeleken met de plaatjes mét portretmodus.

https://www.youtube.com/watch?v=v6VonVRi3dg
https://www.youtube.com/watch?v=vcClFPBAJOs

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu